Jos ei muuten tiedä mitä lainaa kannattaa hakea niin hintaa kannattaa ainakin vertailla. Ja nousee myöskin sellainen seikka jota on hyvin helppo vertailla minkä takia edullista lainaa on mahdollista löytää monesta paikasta ja se ei vaadi mitään kovin erikoista jotta siinä voi onnistua.

Laina Heti Tilille 18V

Se on myöskin siinä mielessä helppoa sieltä yleensä aina ja hinnat ilmoitetaan aika selkeästi ja, vaikka piilokuluja joissa lainoista on olemassa ne ovat kuitenkin nykyään aika harvinaisia. Verrattuna moneen (seriffilaina) muuhun mahdolliseen sekaan kuten, vaikka pikavipin nopeuttaja non pikalainan hintaa paljon helpompi vertailla ja katsella verkossa.

Edullinen laina ei kuitenkaan ole mikään pyhä malja vaan muutkin asiat ovat erittäin merkityksellisiä. Yksi harvinaisempi, mutta kuitenkin liian tavallinen virhe on se, että valitaan se kaikkein halvin laina vain sen hinnan takia. Se tulee sitten kyllä ehkä halvemmaksi, mutta kuitenkin on mahdollista, vaikka, että sen takaisinmaksu on hyvin työlästä. Mummoa, että monet jousto ominaisuudet nostavat lainan hintaa, mutta samalla tekevät lainan takaisinmaksusta paljon kivempaa vainajan kannalta.

Kauan kuitenkin tilanteita joista moni on valmis hylkäämään joitakin etuja jotta saisi lainaa edullisemmin. Esimerkiksi koroton pikavippi on tällainen aika yleinen. Nämä ovat hinnaltaan vainajien parhaimmistoa, mutta ongelmana niissä on se, että laina aika hyvin lyhyt. Tavallinen pikavippi ilman korkoa sisältääkin laina-aika vai kuukauden verran ja tämän jälkeen koko lainaa korvattava takaisin heti miten.

Sav Rahoitus

Kätevä, että nämä pikalainat ilman korkoa jäävätkin jälkeen monen muun lainan ja niitä ei kannata ottaa jos helppous on tärkeämpää kuin rahan säästäminen. Että ei nimittäin ehkä osaa ajatella, että jos laina on niin pieni, että olisi mahdollista ottaa koroton pikalaina kuukauden maksuajalla niin normaali helpompi kahden kuukauden pikalaina ei maksa kuin ehkä kymmenen euroa lisähintaa.

Kuitenkin kun laina-aika on tuplasti pidempi tarkoittaa tämä myös sitä, että lainan kuukausilyhennys on vain puolet edellisestä. Tämä voi taas tuoda käytännön tasolla hyvin suuren eron kun vertaa miltä tuntuu maksaa tämä laina takaisin. Esimerkiksi jos kuukausilyhennys on 150 euroa tai 300 euroa niin on helppo nähdä, että perus keskituloisen on aika paljon helpompi maksaa toinen takaisin kuin toinen.